Slips


Art.nr. 11-3001-01
Minsteantall: 1 stk

Ensfarget silkeslips 7 cm bredt

Pris 258,00 kr

Logomerking

Vävd etikett

Antall

Total pris kr


Prisdetaljer
Portia

Ingen maskiner i verden kan erstatte Portias kunnskap og følelse for råmaterialet - stoffet. Kombinasjonen av moderne maskiner og Portias store håndtverkskunnskap er imidlertid den beste garantien for førsteklasses produkter.

Portia er heldig. Hvordan? Vel, Portia er en av de få aktørene igjen som vet hvordan man arbeider i henhold til den gamle skolen. Dette betyr at Portia er en av få som kan la det gamle møte det nye. I Portias materialvalg, i Portias design, i alt Portia gjør. Portia har beholdt sitt 90 år gamle håndverk, mange produkter produserer Portia fortsatt selv. Sluttresultatet er aldri en tilfeldighet, fordi Portia overvåker hele prosessen. Portia skiller mellom bra og dårlig med øynene, hjertet og spesielt med fingertuppfølelsen.

Portia er kjent for sine slips, bukseseler, belter og tilbehør for menn gjennom mer enn 90 år. I dag er Portia sterkere enn noensinne, og arbeider kontinuerlig med å utvikle og tilpasse seg den nye tidens markeder.


Visa samtlige produkt fra:Portia
Prisinformasjon Alle priser er NOK eks. mva. Trykkekostnad forutsetter ferdig fil til trykk.

Spør oss om produktet

Lurer du på noe rundt dette produktet? Fyll ut skjema for å kontakte oss. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig.Relaterte produkter

Fra 99,00 kr

J.Harvest & Frost
Jh&f Tie Dot

Fra 99,00 kr

J.Harvest & Frost
Jh&f Tie Plain

Fra 99,00 kr

J.Harvest & Frost
Jh&f Tie Regimental Stripe

Fra 249,00 kr

ERNST ALEXIS
Slips - 9.5cm

Fra 249,00 kr

ERNST ALEXIS
Slips - 9.5cm

Fra 249,00 kr

ERNST ALEXIS
Slips - 6.5cm