Resväskor Tokyo Verage


Art.nr. 8331310
Minsteantall: 1 stk

Verage, ett internationellt varumärke som borgar för hög kvalité, Resväskan finns tillgänglig i fyra olika färger och kommer i ett set om tre. Tokyo är utrustad med et integrerat 3-siffrigt kodlås med TSA funktion. Expanderbar upp till 25 % med ett dolt blixtlås för smidig och praktisk expansion. Utvändigt finns ett justerbart teleskopshandtag samt ett bärhandtag på väskans ovansida. Alla modeller förutom kabinstorlek har även ett extra blixtlås på insidan för att hålla din packning på plats samt ett bärhandtag på sidan, Väskan är också utrustad med fyra stabila dubbelhjul som rullar tyst.

Pris 2878,00 kr

Produktfarge

Svart

Antall

Total pris kr


Prisdetaljer
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Visa samtlige produkt fra:Carlobolaget
Storlek Se resp storlek
Prisinformasjon Alle priser er NOK eks. mva. Trykkekostnad forutsetter ferdig fil til trykk.

Spør oss om produktet

Lurer du på noe rundt dette produktet? Fyll ut skjema for å kontakte oss. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig.Relaterte produkter

Fra 1058,00 kr

Tracker
Original Cabin Trolley

Fra 998,00 kr

Tracker
Tracker Roller Bag

Fra 367,00 kr

Clique
Weekend Bag

Fra 599,00 kr

Lord Nelson
Ln Weekend Bag

Fra 262,00 kr

Clique
Weekend Duffle

Fra 999,00 kr

Ln Trolley