Skjerf


Skjerf

Velg Variant

Art.nr. 13-1750-1
Minsteantall: 1 stk

Silkeskjerf stripete 30 x 150 cm

Pris 310,00 kr

Produktfarge

Rød / blå

Antall

Total pris kr


Prisdetaljer
Portia

Ingen maskiner i verden kan erstatte Portias kunnskap og følelse for råmaterialet - stoffet. Kombinasjonen av moderne maskiner og Portias store håndtverkskunnskap er imidlertid den beste garantien for førsteklasses produkter.

Portia er heldig. Hvordan? Vel, Portia er en av de få aktørene igjen som vet hvordan man arbeider i henhold til den gamle skolen. Dette betyr at Portia er en av få som kan la det gamle møte det nye. I Portias materialvalg, i Portias design, i alt Portia gjør. Portia har beholdt sitt 90 år gamle håndverk, mange produkter produserer Portia fortsatt selv. Sluttresultatet er aldri en tilfeldighet, fordi Portia overvåker hele prosessen. Portia skiller mellom bra og dårlig med øynene, hjertet og spesielt med fingertuppfølelsen.

Portia er kjent for sine slips, bukseseler, belter og tilbehør for menn gjennom mer enn 90 år. I dag er Portia sterkere enn noensinne, og arbeider kontinuerlig med å utvikle og tilpasse seg den nye tidens markeder.


Visa samtlige produkt fra:Portia
Materialer siden
Størrelse 30x150cm
Prisinformasjon Alle priser er NOK eks. mva. Trykkekostnad forutsetter ferdig fil til trykk.

Spør oss om produktet

Lurer du på noe rundt dette produktet? Fyll ut skjema for å kontakte oss. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig.Relaterte produkter

Fra 99,00 kr

Derby of Sweden
Bennet Scarf

Fra 59,00 kr

Clique
Moody

Fra 114,00 kr

Craft
Melange Jersey Neck Tube

Fra 249,00 kr

ERNST ALEXIS
Scarf - 160 x 24cm

Fra 120,00 kr

Elevate
Mark skjerf

Fra 78,00 kr

Elevate
Redwood skjerf