Lås m/kodeTSA ZipperLock


Art.nr. LV72020
Minsteantall: 1 stk

Dette er en praktisk hengelås med vaier og kodelås. Denne fleksible låsen kan brukes på ryggsekker, vesker, låseskap o.l. Hengelåsen er TSA-godkjent, som vil si at ved reiser, spesielt til USA, kan sikkerhetspersonalet i tollen åpne og lukke bagasjen uten at låsen blir ødelagt. Låsen passer til de fleste låsbare glidelåser.

Hengelåsen åpnes/lukkes ved hjelp av en tresifret kode. Koden kan resettes ved behov.

Vekt: 47 gram. Størrelse: 35 x 20 x 85 mm. farge: Svart.

Pris 104,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisdetaljer
Lifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Visa samtlige produkt fra:Lifeventure®
Material Sinklegering
Prisinformasjon Alle priser er NOK eks. mva. Trykkekostnad forutsetter ferdig fil til trykk.

Spør oss om produktet

Lurer du på noe rundt dette produktet? Fyll ut skjema for å kontakte oss. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig.Relaterte produkter

Fra 99,00 kr

Bullet
Phoenix TSA bagasjelapp og lås

Fra 97,50 kr

Bullet
Kingsford TSA bagasjelås

Fra 30,00 kr

Bullet
Heatrow sikkerhetslås

Fra 95,00 kr

MerxTeam
Kombinasjonslås TSA

Fra 184,00 kr

Lifeventure
Termokopp Thermal Mug 0,3L

Fra 128,00 kr

Lifeventure
Turhåndkle SoftFibreTrek Towel - P