Koffert Tokyo Verage


Art.nr. 8331310
Minsteantall: 1 stk

Verage, et internasjonalt varemerke som står for høy kvalitet. Kofferten finnes tilgjengelig i fire ulike farger og kommer i et sett på tre. Tokuo er utstyrt med integrert 3-sifret kodelås med TSA-funksjon.Ekspanderbar opptil 25% med en skjult glidelås for smidig og praktisk ekspandering. Utvendig har den justerbart teleskophåndtak samt et bærejåndtak på toppen. Alle modeller utenom kabinstørrelse har også ekstra glidelås på innsiden for å holde din pakning på plass samt ekstra bærehåndtak på siden. Kofferten har også fire stabile dobbelthjul som ruller stille.

Pris 2878,00 kr

Produktfarge

Svart

Antall

Total pris kr


Prisdetaljer
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Visa samtlige produkt fra:Carlobolaget
Størrelse Se resp storlek
Prisinformasjon Alle priser er NOK eks. mva. Trykkekostnad forutsetter ferdig fil til trykk.

Spør oss om produktet

Lurer du på noe rundt dette produktet? Fyll ut skjema for å kontakte oss. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig.Relaterte produkter

Fra 1058,00 kr

Tracker
Original Cabin Trolley

Fra 1058,00 kr

Tracker
Tracker Roller Bag

Fra 1149,00 kr

Ln Trolley

Fra 1403,00 kr

Harvest
Sunnyvale Trolley

Fra 846,00 kr

Trolley Abs

Fra 390,00 kr

Grizzly
Pipe Line Bag Trolley