Kortholder Cab Secure


Kortholder Cab Secure
Art.nr. 6468771
Minsteantall: 1 stk

Välj aluminiumfodral eller ett vackert skinn som håller stilen många år framöver. Vil du ha en sikker men samtidig stilren lommebok? CAB Secure er en ny serie lommebøker spesielt framstilt for å beskytte dine korts RFID-chip fra skimming. Det spesielle aluminiumsfutteralet i lommeboken fungerer som en beskyttelse for dine kort ved et skimmingforsøk og hindrer angriperen fra å få tilgang til din kortinformasjon. Lommeboken har plass til opptil 5 kort som med et klikk blir lett å få tak i og samtidig beskytter kortene fra å bøyes eller brekke.

Pris 198,00 kr

Produktfarge

Silver

Antall

Total pris kr


Prisdetaljer
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Visa samtlige produkt fra:Carlobolaget
Størrelse 9x6x1,2 cm
Prisinformasjon Alle priser er NOK eks. mva. Trykkekostnad forutsetter ferdig fil til trykk.

Spør oss om produktet

Lurer du på noe rundt dette produktet? Fyll ut skjema for å kontakte oss. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig.Relaterte produkter

Fra 137,00 kr

Harvest
Card Holder

Fra 850,00 kr

Carlobolaget
Koffert Cab Köpenhamn

Fra 998,00 kr

Carlobolaget
Koffert Cab Köpenhamn

Fra 1090,00 kr

Carlobolaget
Koffert Cab Köpenhamn

Fra 2598,00 kr

Carlobolaget
Koffert Cab Köpenhamn

Fra 560,00 kr

Carlobolaget
Weekendbag Cab Sandhamn