top of page

Bli  synligst  med Google Ads

Få annonsene vist når folk søker etter det du tilbyr.

Markedsførings kanaler

For å måle hvor effektive annonsene dine er. Hvor kundene dine kommer fra og hva de gjør på nettsiden din bruker vi Google analytics og Google tag manager. 

Facebook

Ønsker du å nå kundene dine der de er daglig. Da kan annonsering på Facebook gjøre deg godt synlig. Med annonsering på Facebook når du et stort publikum. Det er en fantastisk sjanse til å øke merkevarebevisstheten til dine potensielle kunder. Fortelle dem om dine tjenester og produkter. Vi jobber med at annonsene dine når ut til riktig målgruppe med et spisset budskap, måler resultater og tester forskjellige annonser opp mot hverandre.

Instagram

Det finnes to plasseringer for annonsering på Instagram. I feeden eller i story. akkurat nå er storyene på instagram veldig effektivt og veldig populært. Annonsering på instagram kan gjøres via facebook slik at du får en gjennomgående kampanje på både facebook og instagram.

Snapchat

Snapchat er en veldig effektiv kanal å markedsføre seg på. Annonsene kommer nærmere på publikum og kan skreddersys for din målgruppe. Snapchat er også mer rimeligere enn andre kanaler å annonsere på.

Ønsker du å annonsere på snapchat kan vi hjelpe deg med dette.

e-postmarkedsføring og nyhetsbrev

Nyhetsbrev, tro det eller ei, er veldig effektivt. Har du interesserte kunder i din kundeliste, da kan du sende ut nyhetsbrev og tilbud med muligheten til å levere relevant innhold med personlig preg til din målgruppe. Nyhetsbrev gir mye igjen for pengene, det kan skape mersalg og bygge din merkevare. Hold markedet oppdatert på hva dere har jobbet med, og øke din synlighet.

Annonser på Facebook

Google annonsering 

Skal du kjøpe et produkt eller finne svaret på et spørsmål du har, er det Google de fleste kommer til for å finne det de leter etter. Da kan det være smart å være synlig der kunden din er i det øyeblikket han søker etter produkter eller tjenester som du tilbyr.

 

Gjennom google ads kan vi gjør din bedrift synlig på nett. Google er kanskje den mest effektive annonse plattformen hvor du annonserer på nett, og du vil fort bli synlig for dine potensielle kunder.

Med tekstannonser kommer du øverst i søkeresultatene når kunden bruker en av dine søkeord. Vi ser at disse type annonser er svært effektive når du ønsker å være synlig for kunder som søker på tjenester og varer som du tilbyr.

Displayannonsering er et fint verktøy om du ønsker bevissthet rundt merkevaren din, eller rundt et av dine produkter. Da er bildeannonser, eller bannerannonser en effektiv løsning for å bli synlig på nett. Disse dukker opp på nettaviser, i artikler og andre nettsider. 

Shoppingannonser dukker opp helt øverst i søkeresultater eller på siden. Her kan du vise frem produktene dine med pris, tittel, bilde og beskrivelse. Kjøperen kan enkelt kjøpe produktet ditt når de trykker på annonsen din.

 

Videoannonsering på nett er effektivt om du ønsker å spre budskapet ditt til et bredt publikum og du ønsker en visuell formidling. Videoene vil kunne vises til publikumet ditt før eller under filmer de for eksempel ser på Youtube.  

 

Vi hjelper deg å bli synlig på nett med tekstannonser, bannerannonser, shoppingannonser og videoannonsering.

Markedsføringspakker

- din eksterne markedsfører

Arbeidet med å bli, og ikke minst forbli synlige på nett er en kontinuerlig prosess som krever god planlegging og utførelse. Vi i Blest kan hjelpe dere med dette og har som eksempel satt opp 3 forskjellige pakker basert på timeforpruk per måned med rabaterte timepris. Hva timene brukes på vil tilpasses den enkelte kundes behov. Vi kan tilpasse våre pakker i antall timer pr. mnd. ut fra behovet ditt, det kan være både mindre eller større enn våre "etablerte" pakker.

Alle timer vil bli grundig dokumentert ved måneds-slutt sammen med trafikk rapport for nettsidene. Det er ingen bindingstid på våre tjenester.

Synligere

15200,- 

16 timer per. mnd

Tilpasset behovet til den enkelte kunde men kan f.eks. være:

 • Samme som SYNLIG

 • Utarbeidelse mediaplan

 • Annonsering Google

 • E-post markedsføring

Synlig

8.000,- 

8 timer per. mnd

Tilpasset behovet til den enkelte kunde men kan f.eks. være:

 • Oppdatering/vedlikehold nettside

 • Vedlikehold SEO

 • Publisering sosiale media

 • Annonsering sosiale media

 • Vedlikeholde tekstannonser Google

Synligst

28.600,- 

32 timer per. mnd

Tilpasset behovet til den enkelte kunde men kan f.eks. være:

 • Samme som SYNLIGERE

 • Teksforfatter tjenester

 • A-B testing annonsering

Digital markedsføring

Digital markedsføring kan gi umiddelbar innsikt på hvem kunden din er, og kan hjelpe deg videre på veien mot å bygge sterke kunderelasjoner.

Vi kan hjelpe deg å ta valget av hvilke kanaler som passer for deg, og synliggjør deg gjennom SEO, annonsering på sosiale medier, Google og e-post.

Vi har også laget noen #synlighetstips til deg som er nyskjerrig på hva du kan gjøre selv for å bli synlig på nett.

Det finnes også flere måter å bli synlig på. Les om det her
 

Kontakt oss

Select an option
Choose your pizza toppings:
Ring oss
bottom of page