top of page

01

Kreatel

Kreatel er et ungt firma bestående av fagfolk med lang bransjeerfaring. Ungt pågangsmot sammen med erfaringer. Eiere og nøkkelpersoner har alle lang yrkeserfaring og solid kunnskap innen sitt fagfelt. Med den rette ”stå-på” holdningen i tillegg, Kreatel markerer seg som en frisk og positiv aktør i markedet. 

Kreatel.no

02

Faktabygg

Fakta Bygg er en stolt, lokal byggentreprenør som har spesialisert seg på elementbygg. Fremdeles med samme fokus på kvalitet og fagfolk i alle ledd. Fakta Bygg produserer ikke bare elementer, deres jobb er ikke ferdig før bygget er ferdig montert!

Faktabygg.no

03

Valnor

I over 20 år har VALNOR AS levert ventiler og en rekke olje- og gassrelaterte produkter til olje- og gassindustrien, maritim og landbasert industri i Norge og over hele verden.

Valnor.no

04

Rackit

Rackt leverer markedets mest komplette løsning for smarthjem, sikkerhet, lyd og nettverk. Det gjør de selvsagt ikke alene. Ved å samarbeide med de fremste produsentene og leverandørene i bransjen kan de gi deg en løsning skreddersydd av erfarne hender. På den måten blir hjemmet ditt optimalt sikret mot brann og innbrudd – samtidig som du får et ideelt utgangspunkt for utvikle ditt helt eget smarthjem. 

> rackit.no

05

event2print

event2print en nettbutikk for salg av messe og utstillingsmateriell på enklest mulig måte. Målet deres er at du skal kunne gjøre din bestilling her og være trygg på resultatet.

> event2print.no

06

rcordre

rcordre er en B2B nettbutikk for lyd og gadget produkter. I dag er det blant annet alle kjosker og utsalgssteder til Narvesen, 7-eleven og YX 7-eleven som gjør sine innkjøp er. Målet var å gjøre butikken så enkel i bruk som mulig, vise produkter men sjule priser og noe informasjon for dem som ikke har innlogging. Samtidig som systemene i bakkant forenkler ordreflyten.

> rcordre.no

07

BlestShop

BlestShop er vår egen nettbutikk hvor vi selger profilklær og arbeidsklær med logomerking. Små og store bedrifter benytter denne nettbutikken. Kunder som handler kommer fra forskjellige bransjer og organisasjoner som; bygg og anlegg, kontor, festival og happenings, lagsport og fritid.

> BlestShop.no

Webdesign

Responsive web design (RWD) er en måte å designe nettsider på, som gjør det enkelt å benytte nettsiden på både mobile plattformer, nettbrett og vanlige skjermstørrelser. Når man skal lage en responsive nettside, så er det flere fremgangsmåter å velge mellom. Du har kanskje besøkt nettaviser via mobil, og med en gang blitt videresendt til en nettadresse som begynner på «m» eller «tablet»?

Når brukervennlighet

gjør deg  synlig  

Referanser

Nettbutikk

Sysler du med planer om en nettbutikk, kanskje som et supplement til din fysiske butikk, eller et helt nytt konsept? Nettbutikker er og blir stadig viktigere. Mer og mer handel skjer i dag på nett, man kan like det eller ikke, men fakta er at du kan går glipp av stor omsetning og et langt større kundegrunnlag om du ikke er på nett. Kostnaden med å etablere en nettbutikk er også en helt annen i dag enn det var for kun få år siden.

 

Du har kanskje en nettbutikk, men opplever den som dyr i drift, vanskelig og tungvint å endre eller oppdatere. Eller du får kanskje ikke besøk til butikken din?. Flere av våre kunder har hatt denne opplevelsen og vi har migrert deres nettbutikker til et enklere system samt gjort dem synlige.

nettbutik
bottom of page