01

Kreatel

Kreatel er et ungt firma bestående av fagfolk med lang bransjeerfaring. Ungt pågangsmot sammen med erfaringer. Eiere og nøkkelpersoner har alle lang yrkeserfaring og solid kunnskap innen sitt fagfelt. Med den rette ”stå-på” holdningen i tillegg, Kreatel markerer seg som en frisk og positiv aktør i markedet. 

Kreatel.no

02

Faktabygg

Fakta Bygg er en stolt, lokal byggentreprenør som har spesialisert seg på elementbygg. Fremdeles med samme fokus på kvalitet og fagfolk i alle ledd. Fakta Bygg produserer ikke bare elementer, deres jobb er ikke ferdig før bygget er ferdig montert!

Faktabygg.no

03

Valnor

I over 20 år har VALNOR AS levert ventiler og en rekke olje- og gassrelaterte produkter til olje- og gassindustrien, maritim og landbasert industri i Norge og over hele verden.

Valnor.no

04

Rackit

Rackt leverer markedets mest komplette løsning for smarthjem, sikkerhet, lyd og nettverk. Det gjør de selvsagt ikke alene. Ved å samarbeide med de fremste produsentene og leverandørene i bransjen kan de gi deg en løsning skreddersydd av erfarne hender. På den måten blir hjemmet ditt optimalt sikret mot brann og innbrudd – samtidig som du får et ideelt utgangspunkt for utvikle ditt helt eget smarthjem. 

> rackit.no

05

event2print

event2print en nettbutikk for salg av messe og utstillingsmateriell på enklest mulig måte. Målet deres er at du skal kunne gjøre din bestilling her og være trygg på resultatet.

> event2print.no

Webdesign

Responsive web design (RWD) er en måte å designe nettsider på, som gjør det enkelt å benytte nettsiden på både mobile plattformer, nettbrett og vanlige skjermstørrelser. Når man skal lage en responsive nettside, så er det flere fremgangsmåter å velge mellom. Du har kanskje besøkt nettaviser via mobil, og med en gang blitt videresendt til en nettadresse som begynner på «m» eller «tablet»?

Når brukervennlighet

gjør deg  synlig  

Referanser

Responsiv nettside - RWD

Responsiv nettside er en nettside som kan vises på alle skjermstørrelser. Elementene på siden vil automatisk strekkes, krympes eller flyttes for å tilpasses den tilgjengelige skjermplassen på et bredt utvalg av enheter. Dette gjøres særlig ved at antallet spalter reduseres når bredden på nettsiden minsker. En responsiv nettside bruker bl.a. HTML og CSS-mediespørringer til å tilpasse seg enhetens skjermstørrelse.

 

For at en nettside skal være responsiv skal den være bygget opp med tre kjernefunksjonaliteter