top of page

01

Blestshop.no

Blestshop er vår egen nettbutikk

Kreatel er et ungt firma bestående av fagfolk med lang bransjeerfaring. Ungt pågangsmot sammen med erfaringer. Eiere og nøkkelpersoner har alle lang yrkeserfaring og solid kunnskap innen sitt fagfelt. Med den rette ”stå-på” holdningen i tillegg, Kreatel markerer seg som en frisk og positiv aktør i markedet. 

Blestshop.no

02

Faktabygg

Fakta Bygg er en stolt, lokal byggentreprenør som har spesialisert seg på elementbygg. Fremdeles med samme fokus på kvalitet og fagfolk i alle ledd. Fakta Bygg produserer ikke bare elementer, deres jobb er ikke ferdig før bygget er ferdig montert!

Faktabygg.no

03

Valnor

I over 20 år har VALNOR AS levert ventiler og en rekke olje- og gassrelaterte produkter til olje- og gassindustrien, maritim og landbasert industri i Norge og over hele verden.

Valnor.no

04

Rackit

Rackt leverer markedets mest komplette løsning for smarthjem, sikkerhet, lyd og nettverk. Det gjør de selvsagt ikke alene. Ved å samarbeide med de fremste produsentene og leverandørene i bransjen kan de gi deg en løsning skreddersydd av erfarne hender. På den måten blir hjemmet ditt optimalt sikret mot brann og innbrudd – samtidig som du får et ideelt utgangspunkt for utvikle ditt helt eget smarthjem. 

> rackit.no

05

event2print

event2print en nettbutikk for salg av messe og utstillingsmateriell på enklest mulig måte. Målet deres er at du skal kunne gjøre din bestilling her og være trygg på resultatet.

> event2print.no

06

EL-design

xxxx------

rcordre er en B2B nettbutikk for lyd og gadget produkter. I dag er det blant annet alle kjosker og utsalgssteder til Narvesen, 7-eleven og YX 7-eleven som gjør sine innkjøp er. Målet var å gjøre butikken så enkel i bruk som mulig, vise produkter men sjule priser og noe informasjon for dem som ikke har innlogging. Samtidig som systemene i bakkant forenkler ordreflyten.

el-design.no

Webdesign

Siden 2020 har salg gjennom nettbutikk gått drastisk opp. (link til klarna eller ipsos)

Desto tidligere dere starter nettbutikken til lettere blir det å stå sterkere i konkurransen om synligheten på nett. Vi anbefaler å starte nå, skal du henge med i tiden.

Skal du starte  nettbutikk?  

Eller trenger du hjelp til en eksisterende?

Referanser

Nettbutikk

Har du et ønske om å starte nettbutikk?
Kanskje som et supplement til din fysiske butikk, eller et helt nytt konsept? Nettbutikker er og blir stadig viktigere. Mer og mer handel skjer i dag på nett, man kan like det eller ikke, men fakta er at du kan går glipp av stor omsetning og et langt større kundegrunnlag om du ikke er på nett. Kostnaden med å etablere en nettbutikk er også en helt annen i dag enn det var for kun få år siden.

nettbutik

Nettbutikk

Selv startet vi opp vår egen nettbutikk i 2020. Vi har i alle år solgt arbeidsklær og profilklær til bedrifter og virksomheter. Vi så muligheten og startet www.blestshop.no. Siden den tid har vi sett en enorm vekst, og nettbutikken vår vokser og vokser for hver dag.

nettbutik

Webdesign

Sysler du med planer om en nettbutikk kan vi anbefale å bruke Shopify, som er en plattform lar deg legge ut produktene dine på nett. Flere store merkevarer bruker i dag Shopify for å vise produktene sine på nett. Denne plattformen kan lett håndtere store mengder varer, og kan lett integreres med sosiale medier og annonsering. Ikke minst er det lett å foreta viktige grep med SEOen slik at du blir lettere synlig på søk i søkemotorer

bottom of page